Close
Podd om resor: Favoritresmål långt bort och nära

Podd om resor: Favoritresmål långt bort och nära

I det senaste avsnittet av vår podd om resor pratar vi om världens bästa långväga destinationer (enligt mig och Lisa) och hur man kan få en liknande upplevelse utan att resa så långt.

Vår podd om resor hade nyligen livepremiär! För några veckor sedan äntrade Lisa scenen på Kistamässan för att livepodda tillsammans med Peter från FREEDOMtravel som gäst. Dessvärre höll inte ljudinspelningarna måttet, vilket gjorde att jag och Lisa under förra veckan fick köra en nyinspelning med samma tema som på mässan. Det kändes riktigt kul att vara igång och podda igen, den här gången från min systers tvättstuga i Blekinge. Jag är för övrigt fortfarande kvar här nere, snart kör vardagen igång som vanligt (?) igen.

podd om resor

Att resa-podden på plats i Åre. Foto: Katarina Wohlfart

Favoritresmål långt bort och nära

I det här avsnittet av podcasten berättar vi mer om våra absoluta favoritresmål, som har den gemensamma nämnaren att de alla ligger väldigt långt bort, samt resmål som ger ungefär samma känsla fast på betydligt närmare avstånd från Sverige. Vi pratar exempelvis om sagolika landskap i Nya Zeeland vs Skottland, USA:s fantastiska nationalparker vs Islands dito, och dramatiska kuststräckor i Australien vs Cornwall.

Mer om Att resa-podden

Att resa-podden drivs av mig och min poddkollega Lisa Fahlåker/ Livet från den ljusa sidan. Vi satsar på en personlig podcast där ni får höra oss diskutera resor och att uppleva världen. Det är just den vinklingen vi vill ha, att verkligen uppleva världen. Högt och lågt, långt bort och nära.

Så här lyssnar du på hela avsnittet ”Att res§a livepoddar på Caravan Stockholm”:


Det aktuella podcastavsnittet sponsras av Caravan Stockholm, men tankarna och åsikterna är som vanligt våra egna. Vill du också samarbeta med oss? Att resa-podden arbetar kontinuerligt med samarbetspartners för att skapa mervärden till våra lyssnare.

4 comments

  1. Alltså ni är så himla duktiga. Kämpar! Heja er 🙂

    1. Japp, vi kämpar på! 🙂 Tack!

  2. Her var det mange fine steder å drømme seg bort eller tilbake til 🙂 Akkurat nå kanskje aller mest Island, hvor jeg har vært en gang, men jeg skal tilbake i juni. New Zealand har jeg hørt blitt sammenlignet med Norge mange ganger, men jeg har ikke vært der selv. Det står definitivt på ønskelisten min.

    1. Så spännande att höra dina planer – klart att du måste till Norge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close