Close
Planering inför ett jullov i Skottland

Planering inför ett jullov i Skottland

I samarbete med KLM.

Med jämna mellanrum drömmer jag om att bo i ett storkollektiv med alla jag älskar och håller av – det här med att ha släkt och vänner utspridda över hela världen är onekligen ganska trist. Å andra sidan blir de gångerna man faktiskt ses desto härligare. Om tre veckor firar vi in barnens jullov genom att sätta oss på ett flyg med sikte på kusinerna i Skottland.

Vi kör med andra ord en repris på julen för fyra år sedan – då vår ledighet över jul och mellandagarna spenderades tillsammans med min syster och hennes familj i Dundee. Biljetterna bokade jag via Resia för ett bra tag sedan, genom att lösa in ett presentkort som jag vann i en skrivtävling hos Reseguiden. Den här gången flyger vi från Arlanda med KLM – ett flygbolag som jag bara har bra erfarenhet av. Via en mellanlandning i Amsterdam flyger vi sedan mot Edinburgh där vi hämtar ut en hyrbil på flygplatsen för att ta oss vidare mot julaftonsfirande i Dundee.

När jag såg KLM:s senaste kampanjfilm nedan var det familjesekvenserna som berörde mig mest. Själv kan jag inte vänta tills jag får krama om min syster igen, den här resan är verkligen efterlängtad.

Jullov med nära och kära i Skottland alltså – med Disneyjulgran, öppen brasa och långa promenader på schemat. Svårslaget!

jullov

Jag och mina syrror i åldersordning med minstingen längst till vänster och Skottlandsemigranten i mitten. Förutom våra näsor har vi syskon (vi är totalt sju stycken!) också intresset för resor gemensamt. 

5 comments

  1. Traveliero -Annelie says:

    Åh jag får på riktigt gåshud av att se filmen. Flygplatser är ju de bästa ställen som finns och så härligt att få bevittna alla dessa möten. Jag bodde i Holland ett tag när jag pluggade och en favoritsysselsättning var att åka ut till Schiphol och bara sitta och titta på folk.

    1. Eller hur, flygplatser är fantastiska. Jag skulle kunna sitta på Arlanda i timmar och bara titta på folk!

  2. Love Actually på riktigt… ❤️

  3. Härligt m
    Ett jullov i Scotland 🙂 mysigt! kram

  4. When I try to scroll down on my user homepage favourites tab, the screen goes blank in the section where my favourites should be. This happens to me on both "grid view" and on "Player view". My browser is IE8 and this also happens when I try to access any other user's favourites or uploaded videos.Is this a technical &qtqu;glitch&ouot; or is the Youtube 2.0 supposed to operate like this?This doesn't happen when I choose favourites from the drop-down menu from my username it still uses the "Old" YouTube layout and this problem doesn't exist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close