Close

RESFREDAG

Reseblogg världen över!

Sponsrad video: Dags att uppleva Kroatien

Sponsrad video: Dags att uppleva Kroatien

Alla vill till Kroatien, inte minst jag själv. De senaste dagarna har jag suttit framför datorn och googlat information för hur vi ska maxa familjens planerade resa till… Just det, Kroatien.

Under de senaste fyra åren har jag och min man åkt på sommarsemester tillsammans med en annan familj vilka fungerar som utmärkt resesällskap. Vi har åkt i olika konstellationer och under olika lång tid beroende på hur familjesituationen har sett ut just då. Hittills har vi vuxna testat weekends till Schweiz, England och Sverige (jag och den andra frun i familjen lyckades vara höggravida ungefär samtidigt och just det året vågade vi oss inte längre bort än till Sätra Brunn i Sala.).

marbella

Förra året tog vi med oss vår gemensamma skock med barn, som numera är uppe i ett respektabelt antal om 6 stycken, och åkte en vecka till Marbella och Gibraltar. Nu i sommar är planen att hela vårt gäng ska åka till Kroatien. Vad är det då som lockar? Tja, Visit Croatia sammanfattar på ett ungefär vad vi är ute efter:

I Att resa-poddens avsnitt Att resa trendigt 2016 pratar jag och min poddkollega Lisa om det faktum att ”alla vill till Kroatien” just nu. Landet har verkligen lyckats skapa en nyfikenhet hos mig som gör att jag måste åka dit och se med egna ögon om det är lika fantastiskt som alla säger. Jag har hunnit samlat på mig en hel hög av utmärkta tips från både syskon och andra resebloggare som har besökt landet. Just nu lutar det åt att vi flyger in till Split och tar oss vidare till ön Brac. Eventuellt är vi lite sent ute för att hitta prisvärda flygbiljetter och boende, men jag ger inte upp i första taget. På ett eller annat sätt ska jag besöka Kroatien innan året är slut!


Det här är ett sponsrat inlägg, tankarna och åsikterna är dock mina egna.

4 comments

  1. Ååå Brac som vi planerade att besöka i sommar. Verkar ljuvligt – särskilt i kombination med att man så lätt kan besöka Split. Men med nytt jobb blev sommarplanerna andra.
    Kram, R

    1. Ja, Kroatien verkar onekligen härligt. Jag hoppas verkligen att vi kommer iväg på något sätt, men inser att priserna har stuckit rejält i höjden! Det där med att vara ute i god tid alltså…

  2. Therese Hagström Andersson says:

    Vi längtar så till vår resa till Kroatien i sommar! Vi flyger från Kastrup till Split. Sedan tar vi båt över till Brac och vidare med buss till Bol där vi ska bo i 11 nätter?!

    1. Men det låter helt underbart Therese! Det är precis något sådant jag hade hoppats på…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close