Close

RESFREDAG

Reseblogg världen över!

Reseexpert i TV och radio

Reseexpert i TV och radio

Resfredag som reseexpert? Jovisst! Häromdagen skrev en bekant till mig ”Du verkar ju ha världens roligaste jobb!” efter att ha läst ett av mina blogginlägg. Och jo, jag har verkligen skapat det ultimata extraknäcket.

Att få blogga och podda om mina upplevelser av resor och resande är fantastiskt på alla möjliga plan. Förra veckan blev jag kontaktad av både TV och radio som ville intervjua mig och min familj. Numera presenteras jag som ”reseexpert” i olika sammanhang, hurra för drömmar som går i uppfyllelse!

reseexpert_thailändsktv

Intervju för Thailändsk TV

För ett tag sedan gjorde jag debut i TV-sammanhang när jag deltog i det svenska programmet ”Out of Office” i ett avsnitt som handlar om att resa med barn. Förra veckan var det dags för ännu en intervju, den här gången för thailändsk TV och ett program som heter ”The Passion”. Fah, den thailändska programledaren som intervjuade mig, förklarade grundtanken bakom programmet så här:

”The Passion shares compelling stories of globetrotters around the world along with travel tips and information to inspire everyone to get out there and follow their dreams on the road.”

reseexpert_djurgården_barn

Faktum är att hela min familj intervjuades om hur det är att resa tillsammans, hur vi får ihop livet på resande fot och hur det kommer sig att vi började resa överhuvudtaget.

Jag fick också berätta lite närmare om mitt, Lolas och Sofias arbete med Travel Massive. Jag hade precis hämtat mig från upplevelsen att bli intervjuad framför TV-kamerorna på svenska, men nu var det alltså engelska som gällde! Det avsnittet jag och familjen medverkar i kommer ut någon gång under hösten, jag återkommer med länk då.

Radio P4 Malmöhus

Bara ett par dagar efter TV-intervjun med Fah blev jag kontaktad av redaktionen på P4 Malmöhus som ville intervjua mig om att resa i Sverige under sommarledigheten. Jag fick bland annat berätta om mitt eget favoritresmål i Blekinge. Kanske inte så svårt att lista ut vad jag svarade!?

Här kan ni lyssna på resultatet, spola fram till 2:20:50 för att lyssna på mitt klipp från P4 Malmöhus:

14 comments

 1. Heja dig! Nu har jag lyssnat, och det hörs ju att du är rutinerad på det här med radio. Och TV.
  Woopwoop!

  1. Tur att vi körde igång med vår amatör-radio till slut… 🙂

   1. For some reason the media, at least *some* of the media, appears to have awakened and come to their senses… MSNBC will go down in flames worshipping The Ob8a0ssimh&#a23e;

 2. Hurra för dig! SÅ BRA!

  1. TACK för hurra och hejarop!

 3. Så roligt 🙂 vad duktig du är 🙂 kramar

  1. Verkligen kul. Du är ju värsta tv-veteranen redan, jag har en bit kvar innan jag når din klass! 🙂

  1. Thanks for your comment. I liked your assessment of the damage this kind of rhetoric dot™e€“iââ€ss a cascade of damage, really, and it has a way of rippling through the Church in unexpected ways.

  2. J’ai le sein droit qui tiraille depuis une semaine Le gauche a fait légèrement mal hier C’est une douleur légère, comme si ça picotte à l’interieur Help

 4. Rutinerat och proffsigt! Och så klart, kul att höra med bra tips!

  1. Tack, tack Daniel – vad glad jag blir!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close