Close

RESFREDAG

Reseblogg världen över!

Jag och min man har tre barn födda 2008, 2010 och 2014 som ofta och gärna följer med på våra resor ut i världen.

familjen_myhre

Att resa med barn

Jag börjar se det som en av mina livsuppgifter att motbevisa tesen att livet som resenär i princip tar slut när man får barn (se bland annat min TV-medverkan i The Passion och Out of office:  Resa med barn). För vem säger egentligen att man måste sluta resa och leva sin dröm i samma sekund man blir förälder? I en intervju med mig på sajten ”Ett annat liv” kan ni läsa mer om mina tankar kring att resa med tre barn.

”Annika är fullkomligt övertygad om att resande är bra för barnens utveckling, utbildning och förståelse för världen.
– Min poddkollega sa vid ett tillfälle “förhoppningsvis gör resorna med barn att vi är med och skapar sköna världsmedborgare”.

Det är så Annika ser sina barn. Som sköna världsmedborgare.”

Resa med barn

kungliga_slottet

Blogginlägg från våra resor med barnen hittar ni under den här kategorin och här hittar ni ett specifikt inlägg om våra bästa resor med barnen. Några av favoritresorna med tillsammans som familj:

2 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close