I det senaste avsnittet av Att resa-podden pratar vi om världens bästa långväga destinationer (enligt mig och Lisa) och hur man kan få en liknande upplevelse utan att resa så långt.

För några veckor sedan äntrade Lisa scenen på Kistamässan för att livepodda tillsammans med Peter från FREEDOMtravel som gäst. Dessvärre höll inte ljudinspelningarna måttet, vilket gjorde att jag och Lisa under förra veckan fick köra en nyinspelning med samma tema som på mässan. Det kändes riktigt kul att vara igång och podda igen, den här gången från min systers tvättstuga i Blekinge. Jag är för övrigt fortfarande kvar här nere, snart kör vardagen igång som vanligt (?) igen.

åre med att resa-podden

Att resa-podden på plats i Åre. Foto: Katarina Wohlfart

I det här avsnittet av podcasten berättar vi mer om våra absoluta favoritresmål, som har den gemensamma nämnaren att de alla ligger väldigt långt bort, samt resmål som ger ungefär samma känsla fast på betydligt närmare avstånd från Sverige.

Så här lyssnar du på hela avsnittet ”Att resa livepoddar på Caravan Stockholm”:


Det aktuella podcastavsnittet sponsras av Caravan Stockholm, men tankarna och åsikterna är som vanligt våra egna.

Aniika
http://resfredag.se
Välkommen till Resfredag - resebloggen där drömmar blir verklighet. På Resfredag hittar du praktiska tips, ny inspiration och spännande reseskildringar från jordens alla hörn. Frågor? Kontakta mig på annikamyhre@gmail.com
 • Katarina
  http://antligenvilse.se

  Alltså ni är så himla duktiga. Kämpar! Heja er 🙂

  mars 6th, 2017 18:11
  Reply
  01
  • Aniika
   http://resfredag.se

   Japp, vi kämpar på! 🙂 Tack!

   mars 6th, 2017 20:38
   Reply
   02
 • Marianne – Glimt av verden
  http://www.glimtavverden.com

  Her var det mange fine steder å drømme seg bort eller tilbake til 🙂 Akkurat nå kanskje aller mest Island, hvor jeg har vært en gang, men jeg skal tilbake i juni. New Zealand har jeg hørt blitt sammenlignet med Norge mange ganger, men jeg har ikke vært der selv. Det står definitivt på ønskelisten min.

  mars 6th, 2017 22:45
  Reply
  03
  • Resfredag
   http://www.resfredag.se

   Så spännande att höra dina planer – klart att du måste till Norge!

   mars 7th, 2017 14:03
   Reply
   04

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *